סמוסה הודית במילוי שרימפס
מערבבים את שמן הזית עם השום, הצ'ילי, הפטרוזיליה הקצוצה והמלח. משרים את השרימפס למשך שעה.
מוציאים את השרימפס מהמשרה. נותנים לעודפי השמן להתנקז קצת וקוצצים גס.
מעבדים כל החומרים למעט המים לבצק פירורים. מוסיפים מים לקבלת בצק יציב. לשים כ- 5 דקות. עוטפים בניילון נצמד ומשהים כשעה.
מרדדים ליצירת עיגולים של כ 12 ס"מ. ממלאים בשרימפס. מרטיבים את השוליים ומקפלים לחצי עיגול. מטגנים בחום בינוני להזהבה.
מערבבים את כל חומרי הוויניגרט בצנצנת ומנערים.
מערבבים בקערה את ירקות השורש עם הויניגרט. מניחים עליהם את הסמוסה.