Go Back
הדפס
סלמון כבוש בדבש ותבלינים עם קרם פרש - מסעדת פוד ארט

סלמון כבוש בדבש ותבלינים עם קרם פרש - מסעדת פוד ארט

סלמון כבוש בדבש ותבלינים עם קרם פרש - מסעדת פוד ארט

סוג המנה מנה ראשונה, מנת פתיחה
סוג המטבח מטבח נורווגי
תגיות סלמון כבוש
זמן הכנה 12 hours 30 minutes
זמן בישול 15 minutes
מנות 6
קלוריות 235 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • ק"ג פילה סלמון נקי מעור ועצמות.
  • ½ כוס דבש.
  • 1 כוס מלח גס.
  • 2 כוסות  שמיר קצוץ גס.
  • 4 כפות מכל סוג – זרעי כוסברה, זרעי חרדל, זרעי שומר ופלפל שחור גרוס (קלויים במחבת יבשה עד שמתחילים להעלות ניחוח).

למטבל:

  • 250 גרם קרם פרש.
  • ¼ צרור עירית קצוצה.
  • ביצי סלמון (אופציונלי).

אופן ההכנה

  1. מברישים את הסלמון בדבש ומצפים במלח, שמיר ותערובת התבלינים משני הצדדים. מכסים בניילון נצמד ל 12 שעות במקרר.

  2. מסירים את הניילון ומגרדים את ציפוי הכבישה.

  3. פורסים לפרוסות דקות ומגישים עם קרם פרש ומקשטים בביצי סלמון ועירית קצוצה.