סלטימבוקה
מניחים פרוסת שייטל על משטח עבודה. מניחים פרוסת פרשוטו על השייטל. מניחים פרוסת מוצרלה על פרוסת הפרשוטו. מגלגלים לגלילה ומכניסים בה קיסם כדי שלא תתפרק.
מחממים תנור על 125 מעלות.
מקמחים את הגלילה ומנערים את עודפי הקמח. מטגנים את הגלילה בבמחבת בשמן הזית והחמאה כשתי דקות עד שמזהיבה מכל הצדדים.
מעבירים את הגלילות המטוגנות לתבנית ואופים בין 10 ל- 15 דקות. מוציאים את הקיסם.
מבשלים את כל חומרי הרוטב למעט החמאה בסיר על אש גדולה. כשכמות הנוזלים מצטמצמת לחצי מסירים מן האש וטורפים פנימה את החמאה.
קוטמים את קצוות השעועית. חולטים את השעועית במים רותחים מומלחים קלות עד להתרככות. מסירים מן האש ומסננים את המים.
מניחים שתי גלילות במרכז הצלחת. מניחים שעועית בין הגלילות. יוצקים רוטב על המנה.