Go Back
הדפס
סלט עלים ירוק עם אגסים מקורמלים

סלט עלים ירוקים עם גבינת רוקפור ואגסים מקורמלים

סלט עלים ירוקים עם גבינת רוקפור ואגסים מקורמלים

סוג המנה סלטים
סוג המטבח מטבח ים תיכוני
תגיות סלט אגסים, סלט עלים
זמן הכנה 15 minutes
זמן בישול 6 minutes
זמן הכנה כולל 21 minutes
מנות 6
קלוריות 198 kcal

חומרים

לסלט:

  • 1 שקית מגוון חסות עדינות.
  • 1 שקית לקט עלי בייבי.
  • 1 מלפפון פרוס דק.
  • 1 בצל אדום פרוס לעיגולים.
  • ½ כוס עלי כוסברה קצוצים.
  • 200 גרם גבינת רוקפור משובחת.
  • ¼ כוס אגוזי מלך לקישוט.
  • 1 לימון.
  • ¼ כוס שמן זית.
  • מלח ופלפל לפי טעם.

לאגסים המקורמלים:

  • 20 גרם חמאה.
  • 2 אגסים פרוסים דק.
  • 1 כף סוכר חום.

אופן ההכנה

הכנת הסלט:

  1. מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומתבלים בשמן זית ולימון ומלח ופלפל.

הכנת הרוטב:

  1. ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים את האגסים בתוספת הסוכר כך שיתקרמלו וישחימו.

הרכבת המנה:

  1. יוצקים את הרוטב על עלי הסלט. מגרדים בפומפיה גבינת רוקפור משובחת. מקשטים באגוזי מלך.

    ניתן להגיש על טוסטונים.