סלט עדשים חם בתיבול זרעי חרדל
משרים את העדשים במים קרים ללילה ומסננים.
ממיסים את החמאה ומוסיפים את הירקות והבייקון ןמבשלים בעדינות עד שהירקות רכים אך לא שחומים. מוסיפים את העדשים וציר העוף לסיר. מכסים ומבשלים באיטיות כ- 40 דקות, או עד שהעדשים רכים. מתבלים במלח ופלפל.
שמים את התערובת במסננת לניקוז הנוזלים. מעבירים לקערה גדולה.
שמים את זרעי החרדל בקערה גדולה, מערבלים תוך הוספת השמן, מלח ופלפל ולבסוף מוסיפים את הפטרוזיליה. מוסיפים את החומץ ומוסיפים לעדשים החמים עם הירקות והבייקון.