Go Back
הדפס
סינייה טחינה של חורף - מסעדת קורדיליה

סינייה טחינה של חורף - מסעדת קורדיליה

סינייה טחינה של חורף - מסעדת קורדיליה

סוג המנה מנה עיקרית
סוג המטבח מטבח גלילי, מטבח ערבי
תגיות סינייה
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 30 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour
מנות 6
קלוריות 355 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

לסינייה:

  • ק"ג בשר בקר וכבש טחונים.
  • 2 בצלים קצוצים.
  • צרור גדול פטרוזיליה.
  • 1 - 2 כפות בהרט.
  • 20 גרם חמאה.
  • מלח ופלפל שחור.

לטחינה:

  • ½ כוס טחינה.
  • מים ומיץ לימון כהעדפתכם לטחינה דלילה יחסית.
  • מלח.

להגשה:

  • צנוברים קלויים.

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל 180 מעלות.

  2. מערבבים את הבשר עם הבצל, הפטרוזיליה הבהרט, המלח והפלפל ולשים היטב.

  3. משטחים את הבשר בתבנית משומנת. יוצקים את הטחינה על הבשר ומפזרים מעל קוביות חמאה.

  4. אופים כ 20-15 דקות ומגישים עם צנוברים קלויים מעל.