סיגרים חריפים
מאדים במחבת את הבשר, הבצל, שומן הכבש וחצי מהשום. כשהבשר מבושל, טוחנים במטחנת בשר ומוסיפים את התבלינים ויתרת השום.
מניחים את מילוי הבשר על חצי עלה של ווארקה, מקפלים את הווארקה בצורת מעטפה ומגלגלים לסיגר בצורה הדוקה.
מחממים שמן לטיגון עמוק. מטגנים את הסיגרים בנגלות כדי לא להוריד את טמפרטורת השמן.
כשהסיגרים מקבלים צבע זהוב יפה הם מוכנים. מוציאים מן השמן ומעבירים לצלחת עם מגבות נייר לספיגת עודפי שומן ומגישים מיד.
אפשר להכין את הסיגרים מראש ולהקפיא אותם לפני תהליך הטיגון. את הסיגרים הקפואים מטגנים ישר מן המקפיא ואין צורך בהפשרה מראש.