סיגר כבש בתיבול ראס אל חנות בליווי טחינה
יוצקים את המים לסיר בינוני ומוסיפים את עלי הדפנה. מחלקים את הבשר הטחון לשני כדורים בינוניים ומכניסים למים. מבשלים כ- 35 דקות על סף רתיחה.
בתום הבישול מוציאים את כדורי הבשר מן המים. מסננים וטוחנים עם יתר מרכיבי המילוי במעבד מזון. מניחים את התערובת במקרר להתקרר כליל.
מניחים עלה על משטח העבודה. מניחים כף של תערובת המילוי בקצה התחתון של עלה הסיגר. מקפלים את החלק של העלה הקרוב אלינו על המילוי. מועכים ומצמצמים את המילוי באמצעות משיכה של העלה הסיגר העליון אלינו תוך כדי גריפת המילוי. מקפלים את שני צידי העלה על המילוי, כאילו יוצרים מעין מעטפה. מורחים את העלה בדבק הקמח והמים שהכנו ומגלגלים את הסיגר עד לקצה. במידה ועלה הסיגר גדול מידי או ארוך מידי אפשר לחתוך חלק ממנו באמצעות סכין חד.
מקפיאים את הסיגרים המוכנים למשך 40 דקות לפחות.
בסיר קטן מחממים שמן עמוק לטיגון. מטגנים את הסיגרים להזהבה. מוציאים לנייר סופג.
מגישים עם טחינה איכותית בצד.