סורבה קוקוס וקוויאר
מגרדים את הקוקוס הטרי ל"נסורת" קוקוס.
שמים במכונת גלידה את "נסורת" הקוקוס, חלב הקוקוס, שמן הצילי וחלמון הביצה ומקפיאים לפחות ל- 4 שעות.
להכנת הקולי מנקים את הפלפלים מגרעינים, מרסקים למחית ומסננים.מעבירים את המחית עם הסוכר לסיר ומבשלים את המחית עם הסוכר על אש קטנה עד להיווצרות רכז סמיך עם צבע אדום עמוק.
חצי שעה מלפני ההגשה מוציאים את הסורבה מן המקפיא.
ממלאים כף בסורבה קוקוס. מעליה מניחים כפית קוויאר. ומעל מעטרים בקולי פלפל.