Go Back
הדפס
סורבה לימון

סורבה לימון

סורבה לימון

סוג המנה מרענן חך, קינוח
סוג המטבח מטבח איטלקי, מטבח ישראלי
תגיות סורבה, סורבה לימון
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 5 hours 30 minutes
זמן הכנה כולל 6 hours
מנות 6
קלוריות 216 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • מיץ סחוט מ - 1 ק"ג לימונים.
  • ¾ כוס סוכר.
  • ½ כוס יין לבן.
  • קליפה (זסט) מגוררת דק מלימון אחד.
  • ½ כוס מים.
  • מעט נענע קצוצה דק.
  • עלי נענע לקישוט.
  • קליפה (זסט) מלימון לעיטור.

אופן ההכנה

  1. טוחנים בבלנדר את כל חומרי המתכון למעט הנענע והקליפת הלימון לעיטור.

  2. מעבירים למכונת גלידה ומקפיאים עד לקבלת הסורבה.

  3. במידה ואין מכונת גלידה מעבירים את חומרי המתכון לתבנית ואותה מכניסים למקפיא. לאחר שעה במידה והתערובת מתחילה לקפוא לוקחים מזלג ומתחילים לגרד את הקרח לפתיתים קטנים. חוזרים על התהליך כל חצי שעה לפחות 3 פעמים נוספות (כמה שיותר יותר טוב), עד שמתקבל סורבה אוורירי.

  4. מעבירים לקערת הגשה ומעטרים עם נענע וקליפת לימון.