סופלה גרנד מרנייר
מחממים תנור ל-200 מעלות.
במיקסר מקציפים חלמונים עם סוכר לתערובת בהירה וסמיכה.בוחשים פנימה ליקר גרנד מרנייר. מקציפים את החלבונים עד להיווצרות קצף קשה. מקפלים את הקצף לתוך תערובת החלמונים.
משמנים היטב קערת סופלה בחמאה מומסת. מקררים מעט את הקערה ומפזרים סוכר על התחתית והדפנות. דואגים שהסוכר נדבק היטב לחמאה ובעיקר לדפנות הקערה. יוצקים את התערובת לקערה. אופים במשך 15 דקות. בוזקים את אבקת הסוכר על הסופלה במהירות (בתוך התנור) ואופים לעוד 6-5 דקות נוספות.