טובלים כל נתח דג בקמח, מלח ופלפל. שומרים בניילון נצמד ללילה.
בסיר רחב מרתיחים את היין וחלק מהבצל במשך חמש דקות. מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים 3-2 דקות שומרים את בשר הצדפות והרוטב בנפרד.
מטגנים את הדג בשמן כשתי דקות מכל צד, מוסיפים את הרוטב בו התבשלו הצדפות ואת השמנת ומבשלים כחמש דקות באש נמוכה עד שהדג מוכן והתערובת סמיכה.
מטגנים בנפרד בשמן זית את השרימפס ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את הצדפות לטיגון קצר ולאחר מכן מערבבים עם השרימפס המטוגנים. את השרימפס והצדפות מוסיפים לדג המכוסה בתערובת הסמיכה. מכסים בפטרוזיליה קצוצה.
ניתן גם להכניס לתבנית אפיה את הדג עם התערובת הסמיכה ל 12 דקות בדיוק ולאחר מכן להוסיף את השרימפס והצדפות והפטרוזיליה. (זו השיטה בה אני השתמשתי)