Go Back
הדפס
סוכריות על מקל שוקולד אייריש קרים

סוכריות על מקל שוקולד אייריש קרים

סוכריות על מקל שוקולד אייריש קרים

סוג המנה קינוח
סוג המטבח מטבח אמריקאי
תגיות אייריש קרים, ביצי שוקולד, סוכריות על מקל
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 50 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour 10 minutes
מנות 6
קלוריות 389 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 180 גרם שוקולד חלב קצוץ.
  • 200 גרם מחית נוגט.
  • 1 ביצה L.
  • ½ כוס אייריש קרים.
  • 18 שיפודי עץ . כל שיפוד חתוך ל-3 חלקים - לשמש כמקלות לסוכריות.

לציפוי:

  • 100 גרם חמאת קקאו.
  • 400 גרם שוקולד מריר קצוץ.

אופן ההכנה

  1. ממיסים את שוקולד החלב. מוסיפים נוגט ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. טורפים ביצה עם אייריש קרים ומוסיפים לתערובת ל-20 דקות עד שהקרם מתקשה במידה מתאימה.

  2. בעזרת שקית זילוף עם פיה חלקה מזליפים את הקרם לצורת סוכריות על גבי מגש עם נייר אפייה.

  3. נועצים מקל קטן בכל סוכרייה ומעבירים למקרר עד שהסוכריות מתקשות.

הכנת הציפוי:

  1. ממיסים חמאת קקאו עד לקבלת מקרם נוזלי ומוסיפים את השוקולד המריר הקצוץ. מערבבים היטב עד להמסה מלאה ולקבלת נוזל ציפוי חלק. טובלים כל סוכרייה בציפוי ומניחים על מגש עם נייר אפייה. מכניסים למקרר עד להגשה.