סוכריות על מקל שוקולד אייריש קרים
ממיסים את שוקולד החלב. מוסיפים נוגט ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. טורפים ביצה עם אייריש קרים ומוסיפים לתערובת ל-20 דקות עד שהקרם מתקשה במידה מתאימה.
בעזרת שקית זילוף עם פיה חלקה מזליפים את הקרם לצורת סוכריות על גבי מגש עם נייר אפייה.
נועצים מקל קטן בכל סוכרייה ומעבירים למקרר עד שהסוכריות מתקשות.
ממיסים חמאת קקאו עד לקבלת מקרם נוזלי ומוסיפים את השוקולד המריר הקצוץ. מערבבים היטב עד להמסה מלאה ולקבלת נוזל ציפוי חלק. טובלים כל סוכרייה בציפוי ומניחים על מגש עם נייר אפייה. מכניסים למקרר עד להגשה.