נקניקיות ברוטב יין וזעפרן בליווי יורקשייר פודינג
מערבבים את הבשר, קוביות החצילים והשומן. מוסיפים מלח ופלפל לפי טעם. ממלאים כ-100 גרם תערובת לכל נקניקיה. סוגרים את קצוות הנקניקייה בסיבוב (בסגנון סוכרייה) ומשאירים עם באורך של 5-3 ס"מ מכל צד. יש להקפיד להוציא את כל בועות האוויר מהנקניקייה כדי למנוע התבקעות באפייה. צולים תחת הגריל ב°200 בלבד (חום גבוה מדי יגרום להתפוצצות הנקניקייה) כ-3 דקות מכל צד.
מערבבים את ציר הבקר והיין עם העגבניות המיובשות ומצמצמים לרבע הכמות (כ-500 מ"ל) בבישול על אש נמוכה. מוסיפים את הזעפרן מבשלים כ-10 דקות נוספות. מכבים את הלהבה ומוסיפים את החמאה תוך כדי ערבוב מהיר במטרפה.
מערבבים את החומרים היבשים בכלי נפרד. מערבבים את הרוויון והחלב וטורפים פנימה את החלבון. מערבבים היטב את החלמון עם חמאה וערבבים את התערובת לתערובת השל הרוויון והחלב. מוסיפים את התערובת הרטובה ליבשה ומערבבים רק עד שמתאחד- לא לעבד יותר מדי.
יש להכין את הפנקייקס סמוך להגשה. מחממים תנור ל°180. יוצקים את התערובת לתבנית אפייה משומנת של יורקשייר פודינג (תבנית מאפין). כל שקע עד חצי הגובה. אופים כעשרים דקות עד לאפיית מרכז הפנקייק. מוציאים מייד מהתבנית ומגשים.
חולטים את השעועית הסינית ל 2 - 3 דקות במים רותחים מומלחים קלות. מעבירים לכלי עם מי קרח לעצירת הבישול. מסננים.
לפני ההגשה מקפיצים קלות בחמאה.
על צלחת מציבים פנקייק חתוך לשניים, שעועית סינית, ונקניקיה. יוצקים רוטב חם על הפנקייק (לאפשר ספיגת הרוטב בתוכו) ועל שאר המרכיבים.