Go Back
הדפס
נקניק דם ותפוחים צלויים

נקניק דם ותפוחים צלויים

נקניק דם ותפוחים צלויים

סוג המנה מנות פתיחה, מתאבן
סוג המטבח מטבח בריטי
תגיות בודין נואר, נקניק דם, פודינג שחור, תפוחים צלויים
זמן הכנה 10 minutes
זמן בישול 30 minutes
זמן הכנה כולל 40 minutes
מנות 6
קלוריות 133 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • נקניק דם (נקניק פודינג שחור) פרוס לפרוסות.
  • תפוחים ירוקים.
  • קרקרים להגשה.

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל 180 מעלות.

  2. מקלפים את התפוחים, מוציאים את הליבה ואופים עד להתרככות.

  3. מועכים את התפוחים.

  4. מניחים על קרקר כף או שתיים מעיסת התפוחים ומעליה מניחים 2 - 3 פרסות של נקניק דם.