מרק שרימפס מיובש דלעת וחלב קוקוס
מרתיחים את הציר וחלב הקוקוס.
מרסקים בממחה את השרימפס המיובש, השאלוטס, הכוסברה וגרגירי הפלפל לבן. מוסיפים המחית לציר ומבשל כרבע שעה על אש בינונית. מאזנים טעם באמצעות המלח והסוכר.
כעשרים דקות לפני ההגשה מרתיחים את המרק ומוסיפים את הדלעת. יש להימנע מבישול יתר של הדלעת ופירוקה במרק.
כשתי דקות לפני ההגשה מוסיפים את השרימפס הטריים. מסירים מהאש ברגע שהשרימפס משנים את צבעם מאפור לאדום (יש להימנע מבישול יתר של השרימפס).
מעבירים לצלחות ההגשה ומעטרים בכוסברה קצוצה.