Go Back
הדפס
מרק קרם צ'אודר בסגנון ניו אינגלנד

מרק קרם צ'אודר בסגנון ניו אינגלנד

מרק קרם צ'אודר בסגנון ניו אינגלנד

סוג המנה מרק, מרקים
סוג המטבח מטבח אמריקאי
תגיות מרק צ'אודר, צ'אודר
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 45 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour 15 minutes
מנות 6
קלוריות 301 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 1 ק"ג  צדפות וונגולי.
  • 1 שקית צדפות תילאנדיות.
  • 15 פרוסות פרשוטו מעושן.
  • 2 - 3 בצלים קצוצים.
  • 1 ראש שום
  • 6 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים.
  • 2 - 3 כוסות ציר דגים.
  • 3 - 4 כוסות חלב.
  • 1 כוס שמנת מתוקה.
  • ½ כוס פטרוזיליה קצוצה.

להגשה:

  • כיכר לחם עגולה אישית - כיכר לכל סועד.

אופן ההכנה

  1. מטגנים את הפרשוטו למספר דקות. מוסיפים את תפוחי האדמה ומזהיבים קלות כ- 2 - 3 דקות.מוסיפים את כל יתר המרכיבים מלבד השמנת מתוקה והצדפות. מבשלים על הגז בלהבה בינונית כ- 25 דקות.

  2. מוסיף את השמנת המתוקה והצדפות ומבשלים תוך בחישה 15-10 דקות נוספות.

  3. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים.

  4. הצעת הגשה - ניתן להגיש בתוך כיכר לחם עגולה.