מרק קרם ערמונים - מסעדת אדמונד
מטגנים את קוביות חזה האווז במחבת יבשה עד שהן פריכות.
מאדים בחמאה את הגזר, הבצל, הסלרי והכרישה כ-5 דקות. מוסיפים את חזה האווז, רסק העגבניות והערמונים (לשמור שני ערמונים בצד) וממשיכים לאדות עוד כדקה.
מוסיפים את מרק העוף, ממליחים ומפלפלים ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל עוד כחצי שעה.
מרסקים למחית חלקה מאוד (המהדרין מסננים) מוסיפים את השמנת, מביאים לסף רתיחה, מתקנים תיבול.
מגישים עם ערמונים קצוצים מעל (אלו ששמרנו מקודם).