Go Back
הדפס
מרק ירקות פרובינסיאלי עם פסטו

מרק ירקות פרובינסיאלי עם פסטו

מרק ירקות פרובינסיאלי עם פסטו

סוג המנה מרק, מרקים
סוג המטבח מטבח צרפתי
תגיות מרק ירקות, מרק פרובינסיאלי
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 1 day 2 hours 5 minutes
זמן הכנה כולל 1 day 2 hours 25 minutes
מנות 6
קלוריות 201 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 1 כוס שעועית לבנה יבשה, מושריית במים קרים ללילה.
  • 4 כפות שמן זית.
  • 2 בצלים קלופים חתוכים לקוביות קטנות.
  • 2 גזרים יפים קלופים וחתוכים לקוביות בגדול 2 סמ'.
  • 2 גבעולי סלרי נקיים ופרוסים דק.
  • 1 כרישה קטנה ונקייה.
  • 200 גרם שעועית ירוקה וטרייה.
  • 2 תפוחי אדמה קלופים לחתיכות של 2 סמ'.
  • 2 קישואים חתוכים לקוביות אחרי קילוף.
  • 4 עגבניות בשלות קלופות וחתוכות.
  • 1 עלה דפנה.
  • טימין.
  • פטרוזיליה.
  • 1 גבעול רוזמרין.
  • מלח ופלפל שחור.
  • 10 כוסות ציר ירקות.
  • 50 גרם חמאה.
  • 10  גבעולי בזיליקום.
  • 20 שיני שום.

אופן ההכנה

  1. מכינים ציר ירקות.

  2. מבשלים את השעועית בסיר נפרד עד שהיא מתרככת.

  3. מאדים את הגזר, הכרישה ויתר ירקות השורש.

  4. מוסיפים את שאר הירקות.