מרק וישיסואז
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר. מוסיפים את הכמון ומערבבים כדקה. מוסיפים את התירס, הכרישה, הבצל והסלרי. מתבלים במלח ופלפל ומאדים כ-7 דקות, עד שהירקות מתרככים קצת. מוסיפים את המים וציר העוף ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ- 30 דקות.
מעבירים את המרק בעודו חם לבלנדר ומעבדים למחית חלקה לגמרי. מסננים במסננת דקה ומניחים להתקרר. לאחר שהמרק התקרר מוסיפים את היוגורט ומתקנים את התיבול.
המרק אמור להיות מוגש קר.
מקשטים בטיפות שמן זית עדין ובעירית קצוצה ומגישים.