מעורב ירושלמי
צולים את הבצל על הפלנצ'ה עם חלק מתערובת התבלינים ושמן סויה עד להשחמה. מורידים ומניחים בצד.מחממים היטב את הפלנצ'ה. מזליפים שמן סויה. צולים על הפלנצ'ה את הבשר. מתחילים בשווארמה הודו והפרגיות. מטגנים דקה ומוסיפים את חזה ההודו וחזה העוף. מטגנים עוד דקה ומוסיפים את הלבבות. מטגנים עוד דקה ומוסיפים את הטחול או הכבד ומטגנים עוד דקה.
חשוב: תוך כדי הצלייה מזליפים שמן סויה בנדיבות ומפזרים מתערובת התבלינים. כמו כן מוסיפים ומערבבים את הבצל המטוגן בהדרגה במהלך הצלייה של כל הבשר.
מערבבים את כל הבשרים עם שאר הבצל ועם חופן גדול של פטרוזיליה קצוצה דק. מסירים מהפלנצ'ה (כל התהליך אמור לקחת בין שש לשמונה דקות. לא יותר על מנת לא ליבש הבשר.
מערבבים את הטחינה הגולמית עם מים קרים, מלח, פלפל שחור, כמון, לימון, שום, מעט שמן זית, עריסה אדומה חריפה. דואגים שהטחינה תהייה נוזלית יחסית ושמים בבקבוק לחיץ.
בצנצנת נקייה שמים את המלפפונים וביניהם שמים את השמיר, הסלרי, השום, הפלפל הירוק החריף. מוסיפים מים פושרים עם מלח ביחס של 1 ליטר מים ל- 5 כפיות מלח גדושות. אוטמים ומניחים באזור מואר למשך יום וחצי. מוסיפים 2 כפות חומץ רגיל. ומשאירים הצנצנת באזור מואר עוד כיומיים. מעבירים למקרר.
מכניסים את הבשר לפיתה. מתבלים בטחינה ומגישים עם החמוצים הביתיים.