Go Back
הדפס
מוס פלפלים באדום צהוב

מוס פלפלים באדום וצהוב

מוס פלפלים באדום וצהוב

סוג המנה מנה ראשונה
סוג המטבח מטבח ים תיכוני
תגיות מוס פלפלים, מוסקה, פלפל אדום, פלפל צהוב
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 40 minutes
זמן הכנה כולל 1 hour 10 minutes
מנות 6
קלוריות 303 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 9 - 10 פלפלים אדומים קלויים וקלופים.
  • 9 - 10 פלפלים צהובים קלויים וקלופים.
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה.
  • מלח.
  • חומץ בלסמי מצומצם לקישוט.

אופן ההכנה

  1. קולים את הפלפלים בתנור ומקלפים. מניחים במסננת ללילה על מנת שיגירו נוזלים. למחרת ממליחים קלות ומאדים את הפלפלים הקלופים, כל צבע בנפרד, על מחבת טפלון ללא שמן עד שהם מתייבשים.מניחים בצד להצטנן.טוחנים במיקסר ידני את הפלפלים. במקביל מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת עמידה ומקפלים פנימה את הרסק הפלפלים- כל צבע בנפרד. מתקנים את הטעמים. מעבירים לכלי הגשה ומקררים עד להגשה.

  2. השמנת יוצרת מנה "כבדה". למנה יותר קלילה מפחיתים את כמות הקצפת ביחס לפלפלים.

  3. חשוב לזכור כי הבלסמי המצומצם נספג במוס ולכן יש לשימו רגע לפני ההגשה או כקישוט על הצלחת ולא ישירות על המוס.