מוסקה
חותכים את החצילים לפרוסות בינוניות. ממליחים ומשאירים להזיע בצד לכחצי שעה. שוטפים ומיבשים.
מטגנים את פרוסות החציל בשמן זית ומייבשים. מטגנים את הבצל האדום הקצוץ בשמן זית. מוסיפים את הבשר הטחון. יש להקפיד ולפורר אותו בזמן הטיגון. להוסיף לבשר והבצל בזמן הטיגון את רוטב העגבניות, הקינמון, מלח ופלפל, ומעט מים. אם יש צורך יש להמשיך ולאדות כ-10 דקות נוספות עד שהנוזלים התאדו.
ממיסים את החמאה. להוסיף את הקמח עד שנוצרת עיסה ומייד להוסיף חלב תוך הטרפת התערובת. להוסיף את אגוז המוסקט. לערבב את הביצים בנפרד ולהוסיף את גבינת הפרמזן. לאחר שהבשמל התקרר מעט להוסיף את תערובת הביצים והפרמזן ולערבב היטב.
לשמן תבנית ולפזר מחצית מפירורי הלחם על תחתית התבנית. להניח את פרוסות החצילים, מעל את תערובת הבשר, מעל את הבשמל ולבסוף את יתרת פירורי הלחם. להכניס לתנור בחום של 200 מעלות צלזיוס לחמישים דקות ולהוציא כאשר ישנה השחמה מלמעלה. ניתן להניח שתי שכבות חצילים בתחתית.