לזניית פטריות בארומת אדמה
להכנת הקולי מנקים את הפלפלים מגרעינים, מרסקים למחית ומסננים.מעבירים את המחית עם הסוכר לסיר ומבשלים את המחית עם הסוכר על אש קטנה עד להיווצרות רכז סמיך עם צבע אדום עמוק.
מבשלים את עלי הלזניה ומשרים בחצי מתערובת השמנים לפחות חצי שעה.
משרים את הפטריות יבשות במים רותחים כחצי שעה.
קוצצים גס את כל הפטריות ומטגנים על אש נמוכה בתערובת השמנים עד לריכוכן.מוסיפים את החמאה ומערבבים עד לספיגתה בתערובת. מסירים מהאש וממתינים עד לקירור התערובת לטמפרטורת החדר.
מניחים עלה לזניה במרכז הצלחת, מכסים בשכבה של תערובת הפטריות. מפזרים רוקט ופקאן קצוץ. מכסים בעלה לזניה נוסף וחוזרים על הפעולה ליצירת שכבה נוספת. מקשטים בעלי רוקט ונגיעות קולי פלפלים.