Go Back
הדפס
לברק ממולא גבינות על מצע פסטו ירקות

לברק ממולא גבינות על מצע פסטו ירקות

לברק ממולא גבינות על מצע פסטו ירקות

סוג המנה מנה עיקרית
סוג המטבח מטבח איטלקי, מטבח ים תיכוני
תגיות לברק, לברק בגבינה, לברק ממולא
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 26 minutes
מנות 1
קלוריות 311 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

לדג:

  • לברק מפולט.
  • 150 גרם גבינה כחולה.
  • 50 גרם קשקבל.
  • מרווה טריה.
  • מלח ופלפל שחור לפי טעם

לפסטו:

  • 2 כוסות עלי בזיליקום.
  • 2 שיני שום.
  • ½ פרמזן מגורר.
  • ¼ כוס צנוברים.
  • ½ כוס שמן זית איכותי.
  • מלח לפי טעם.

לפסטו ירקות:

  • 1 בצל ירוק קצוץ דק.
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות.
  • 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות.
  • 1 קישוא קצוץ לקוביות.
  • 1 חציל קצוץ לקוביות.
  • 2 שיני שום.
  • 2 עגבניות חלוטות, מקולפות קצוצות לקוביות.
  • עלי בזיליקום.
  • פטרוזיליה.

אופן ההכנה

  1. טוחנים בבלנדר את מרכיבי הפסטו.

  2. מטגנים כל ירק כ- 2 דקות. טוחנים את הגבינות עם המרווה והבזיליקום.

  3. מטבלים את הפילטים במלח, פלפל, פסטו ושמן זית. חורצים חריצים בדגים לרוחב הפילטים ומכניסים עלה בזיליקום בכל חריץ. מוסיפים את הגבינות הטחונות מעל הפילטים. מכניסים לתנור את הדגים ל 12-10 דקות בחום של 180 מעלות. מגישים מעל הירקות המטוגנים.