כריך בריסקט קצוץ
מניחים את הנתח בכלי ויוצקים עליו את הוויסקי. אחרי כמה דקות מושחים את הנתח בראב היבש.
מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על ומסביב לנתח. מכסים את הכלי ומבשלים ½3 - 4 שעות בתנור ב- 160 מעלות.
כשהנתח מוכן מוציאים אותו ושמים בצד שינוח 20 דקות.
את הכלי מעבירים לגז ומצמצמים מעט את הרוטב. אפשר להוסיף תיבול במידת הצורך.
חשוב מאוד לפרוס את הנתח נגד כיוון הסיבים. לאחר החיתוך אפשר להחזיר לסיר על אש נמוכה מאוד כדי שהבשר יספוג קצת מהרוטב.
חותכים את הלחמניות לרוחב. שמים את הבשר ויוצקים מעליו טיפה מן הרוטב מן המחבת.