כנאפה כבדי עוף עם צ'טני תפוחי עץ
מרחו בנדיבות את פרוסות הלחם בחמאה משני הצדדים. קלו את פרוסות הלחם בתנור שחומם ל- 180 מעלות, לקבלת צנים פריך.
קלפו את התפוחים וחיתכו לקוביות (ברונווז) גדולות. הניחו בסיר את קוביות התפוחים, הסוכר, החומץ, הג'ינג'ר, השום, אבקת החרדל והפלפלים החריפים והביאו לרתיחה. בשלו על אש קטנה עד לריכוך התפוחים ואידוי הנוזלים. להסיר מהאש ולצנן מעט.
תבלו את כבדי העוף היטב במלח ופלפל שחור וטגנו במחבת טפלון עם מעט שמן זית חם עד דרגת מדיום (להסיר מהאש מוקדם ולקחת בחשבון שהכבד ממשיך להתבשל מהחום גם לאחר הטיגון).
קרצו עיגולים מפרוסות החלה וטגנו במחבת עם מעט חמאה. תבלו כל פרוסה עם מעט מלח.
קלפו את תפוחי העץ וחתכו לגוליאנים דקים. ערבבו עם עלי הבייבי. תבלו עם חומץ תפוחים, שמן וחרדל ותקנו תיבול.
הניחו פרוסת חלה ועליה שיכבה נדיבה של צ'טני ועליה את כבדי עוף. הגישו לצד סלט התפוחים ועלי ביבי.