Go Back
הדפס
כיכר לחם אישית במילוי שקדי עגל, תמרים, ערמונים וגבינת תום.

כיכר לחם אישית במילוי שקדי עגל תמרים וגבינת תום

כיכר לחם אישית במילוי שקדי עגל תמרים וגבינת תום

סוג המנה מנה עיקרית
סוג המטבח מטבח ארץ ישראלי
תגיות גבינת תום, כיכר לחם ממולאת, לחם ממולא, שקדי עגל
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 1 hour
זמן הכנה כולל 1 hour 20 minutes
מנות 1
קלוריות 423 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 1 כיכר לחם שאור אישית אפויה - פחות רבע שעה מסיים אפיה.
  • שקדי עגל.
  • תמרים קצוצים.
  • גבינת תום מגוררת.
  • ערמונים קצוצים.
  • עלי בזיליקום.
  • הל.
  • סילאן.
  • ציפורן.
  • קינמון.

אופן ההכנה

  1. מטגנים את שקדי העגל. מתבלים בהל, ציפורן וקינמון. נותנים לתערובת להתקרר. מוסיפים את גבינת התום המגוררת ועלי בזיליקום.

  2. חותכים את הכיפה של הלחם. מרוקנים את הלחם ומורחים על הדפנות סילאן.

  3. ממלאים בתערובת ומשלימים אפיה.