כדורוני שרימפס בשומשום
מנקים את השרימפס ומעבדים במעבד מזון לקבלת מחית גסה.
מערבבים בקערה את מחית השרימפס, כף השמן, שיני השום, זנגביל, מלח, סוכר, כוסברה וקמח התירס. מוסיפים את חלבון הביצה ומערבבים לקבלת תערובת שניתנת לעיצוב יוצרים כדורונים מהתערובת ומגלגלים כל כדור בקערה עם השומשום לקבלת ציפוי מלא. מניחים את הכדורונים בתבנית ושמים בקרור כ 30 דקות.
לפני ההגשה מטגנים את הכדורונים בשמן עמוק בחום בינוני עד לקבלת כדורונים זהובים ופריכים. יש לטגן את הכדורונים במספר סבבים כדי שטמפרטורת השמן לא תרד מדי.
מגישים בסגנון של צלחת חומוס עם כדורוני פלפל.
בצלחות אישיות מורחים שכבת לבנה משובחת ומטפטפים מעט שמן זית. מסדרים 3 כדורוני שרימפס בכל צלחת. מגישים מייד.