כבד אווז וסקלופס על מצע תפוחים פילו ברוטב פטל
חותכים את התפוח לפרוסות בעובי 1 ס"מ. ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים את התפוחים תוך הוספת סוכר.
פורסים את הכבד לפרוסות וצולים במחבת חמה עד להשחמה. מטגנים באותה מחבת את הקוקי סאן זאק במהירות עד להשחמה.
את עלי הפילו משמנים בחמאה ומכניסים לתנור עלים חתוכים בצורת עיגול בקוטר עשרה ס"מ, כעלים בודדים.
מבשלים שלוש דקות את היין, החומץ בלסמי, הסוכר ומוסיפים את הפטל השחור לשתי דקות. מצמצמים את הרוטב.
מניחים עלה פילו, עליו פרוסת תפוח, עלה פילו נוסף, פרוסת כבד, עלה פילו ועליו קוקי סאן ז'אק. על הכל מוסיפים את הרוטב פטל ומגישים.