טרטר דניס בחיבוק שומר
קוצצים את דג הדניס לקוביות קטנות ושמים בקערה. קוצצים דק את החלק הלבן של הבצלים הירוקים ומוסיפים לקערה. קוצצים דק את הטרגון ומוסיפים לקערה. מוסיפים את שמן הזית ואת המלח והפלפל הלבן. מערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. מכסים בנילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים להתחברות הטעמים.
שמים בסיר את האוזו, מים, צימוקי האוכמניות, זרעי הכוסברה, המלח וראשי השומר. מבשלים להתרככות השומר. מוציאם את השומר לקערה עם מי קרח לעצירת הבישול. פולים מן הסיר כמות של צימוקי אוכמניות המספיקה לעיטור המנה ונפטריים משאר תכולת הסיר.
מפרקים את כפות השומר זוג עלים. ממלאים את העלים בדג. שמים את הכפות הממולאות במרכז הצלחת. מעטרים בצימוקי האוכמניות המבושלים שפלינו מן הסיר.