טוסטוני מח עצם עם חזרת
מוציאים את העצמות מן המקרר לרבע שעה. מח העצם מתחיל להתרכך. באמצעות סכין גמיש מפרידים את מח העצם מן העצם ככל האפשר. דוחפים את מח העצם באמצעות אצבע החוצה. יש להתחיל בצד הצר של העצם ולדחוף לכיוון הצד הרחב.
חשוב מאוד להיזהר שהאצבע לא תיתקע וכן לשים לב שבחלק הפנימי של העצם עלולים להיות זיזים שיאפשרו להכניס את האצבע בכיוון אחד אבל יפצעו את האצבע בנסיון להוציא אותה!
שמים את מח העצם בקערה עם מי קרח ומעט מלח גס. מקררים במקרר לכמה שעות על מנת להוציא שאריות דם ממח העצם.
מסננים את מח העצם מן המים ומניחים בטמפרטורת החדר לעשרים דקות. בינתיים מדליקים את התנור עלמצב גריל בחום גבוהה.
קולים את הלחם על צד אחד. מורחים את מח העצם על הצד הלא קלוי. שמים את הטוסטים על תבנית עם נייר אפיה וקולים את מח העצם עד שהוא מתחיל להינמס והטוסט משחים.
מוציאים מן התנור. מפזרים חזרת מגורדת ומלח ים ומגישים.