טגן סמק – דג בתנור
מטגנים את הדג ומעבירים לנייר סופג.
מטגנים את הצימוקים עד שהם תופחים ומוציאים מן המחבת. מטגנים את הבצל עד לצבע חום. מוסיפים את הפלפל הירוק ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים את העגבניות, הפטרוזיליה, הסוכר, החומץ והבהרט. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש קטנה כ- 20 דקות תוך ערבוב מידי פעם על מנת להימנע מיצירת שכבה שרופה בתחתית המחבת.
מחזירים את הצימוקים לתערובת ומבשלים עוד דקה.
מסדרים את פרוסות הדגים בכלי חסין אש ולמכסים בתערובת הירקות. אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני.