טארטלטים שוקולד
את השוקולד המומס מורחים עם מכחול על פנים תחתיות הנייר. נותנים לזה התקשות. כך נוצרות תחתיות השוקולד בתוך הנייר.
שוברים את השוקולד המריר לקערה. מרתיחים את השמנת. שופכים על השוקולד ומערבבים עד שכל השוקולד נמס. מחלקים את השוקולד הנמס לשתי קערות ומוסיפים את השקדים או הסוכריות ומערבבים. ממלאים את תחתיות השוקולד עם המילוי.
ממיסים את השוקולד הלבן במיקרו. ממלאים שקית ניילון לזילוף ועושים חור קטן בעזרת קיסם. מקשטים את הטארטלטים בפסי שוקולד לבן. מעבירים למקרר להתקשות.