Go Back
הדפס
טארטלטים שוקולד

טארטלטים שוקולד

טארטלטים שוקולד

סוג המנה קינוח, קינוחים
סוג המטבח מטבח צרפתי
תגיות טארטאלטים, שוקולד
זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 1 hour 30 minutes
זמן הכנה כולל 2 hours
מנות 9
קלוריות 486 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

חומרים למילוי:

  • 300 גרם שוקולד מריר משובח.
  • 150 גרם שוקולד חלב משובח.
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה.
  • 4 כפות רום משובח.
  • תוספות: שקדים קצוצים או סוכריות קטנות.

חומרים לתחתיות השוקולד:

  • 100 גרם שוקולד מריר משובח.
  • תחתיות נייר קטנטנות (מנז'טים קטנים).

חומרים לקישוט:

  • 100 גרם שוקולד לבן

אופן ההכנה

תחתיות השוקולד:

  1. את השוקולד המומס מורחים עם מכחול על פנים תחתיות הנייר. נותנים לזה התקשות. כך נוצרות תחתיות השוקולד בתוך הנייר.

המילוי:

  1. שוברים את השוקולד המריר לקערה. מרתיחים את השמנת. שופכים על השוקולד ומערבבים עד שכל השוקולד נמס. מחלקים את השוקולד הנמס לשתי קערות ומוסיפים את השקדים או הסוכריות ומערבבים. ממלאים את תחתיות השוקולד עם המילוי.

הקישוט:

  1. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרו. ממלאים שקית ניילון לזילוף ועושים חור קטן בעזרת קיסם. מקשטים את הטארטלטים בפסי שוקולד לבן. מעבירים למקרר להתקשות.