חצילים ופלפלים עם גבינת פטה בקומות
קולים את הפלפלים. מקלפים ומסלקים את הגרעינים. לאחר שקולפים אותם, חותכים 8 עלים מהפלפלים. את יתרת הפלפלים טוחנים. לכל סוג פלפל יוצרים קולי בצבע שלו תוך שימוש בפלפל הטחון, שמן זית, כף חומץ בן יין אדום, שן שום, מלח ופלפל שחור. טוחנים את המרכיבים עם כל סוג פלפל ופלפל.
קולים את החצילים ומסלקים את הגרעינים. קוצצים ומשטחים את החציל הקלוי בעזרת מזלג וסכין ומוסיפים בצל קצוץ דק, שום כתוש, עלי טימין, שמן זית ויתרת חומץ בן יין אדום. מתבלים במלח ופלפל שחור.
חותכים את גבינת הפטה לעיגולים.
בתוך רינג מתכת, יוצרים מגדל קומות שבו תערובת החציל, פלפל, גבינת פטה וחתיכת פלפל נוספת. מוסיפים מעל את הקולי בצבע הפלפל המתאים ומגישים.