חציל טריקולור
פורסים את החציל עם הקליפה לפרוסות בעובי ½1 ס"מ מטגנים בשמן זית חם עד להשחמה יפה.
מניחים על נייר סופג (יש להחליף את הנייר כמה פעמים על מנת לספוג היטב את כל השמן).
מסירים בעדינות את הקליפה ושומרים קר במקרר עד להגשה.
מנקים את הפלפלים מגרעינים.
כותשים היטב את הפלפלים עם מלח ים והשום.
מוסיפים את שמן הזית ומערבבים לקבלת משחה ירוקה.
שומרים קר במקרר עד להגשה.
מערבבים את כל חומרי רוטב היוגורט. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
שומרים קר במקרר עד להגשה.
מרסקים את העגבניות במעבד מזון. מסננים את הרסק דרך מסננת דקה (מועכים את הרסק עם כף על מנת למצות את מיץ). מוסיפים מעט מלח ים.
שומרים קר במקרר עד להגשה.
ההגשה של המנה היא קרה ולכן שומרים על כל מרכיבי המנה בקירור ממש עד למועד ההגשה.
מוזגים קצת יוגורט לקערת מרק אישית. מניחים על היוגורט פרוסת חציל עגולה במרכז.
מוזגים בצד מעט רוטב יוגורט ירוק ובצד השני מעט מקפוצ'ינו העגבניות. מזליפים מעט שמן זית ומעט מלח ים על החצילים ומגישים.
הערות: את רוטב היוגורט מומלץ להכין יום מראש ולתת לנוח במקרר קפוצ'ינו עגבניות לא נשמר ויש להכינו קרוב (שעה שעתיים) למועד ההגשה.