חטיף מולית אדומה עם ממרח טפנד
טוחנים היטב 400 גרם זיתי קלמטה שחורים עם 5 שיני שום ו- ¾ כוס שמן זית.
משרים שן שום בשמן זית. חותכים כל פרוסת פילה מולית ל – 8 חתיכות ומשרים בשמן הזית המתובל כ-15 דקות.
קולים את פרוסות הלחם בתנור. חותכים כל פרוסת לחם ל-2 משולשים. מורחים בכל משולש בשכבת טפנד.
מניחים פרוסת מולית על כל משולש ואופים בתנור חם (220 מעלות) כ-2 – 3 דקות עד שהדג מוכן.
בכלי ההגשה מניחים את המשולשים ומעל כל דג מקשטים ב"נקודת" טפנד וגרגר פלפל.
מעטרים בעלה שמיר ופלח לימון.