חזה עוף עם אגסים ברוטב
מכינים מרינדה ממיץ תפוזים, סוכר חום, שליש בקבוק יין לבן יבש, עלי טרגון, 2 כפות שמן שומשום, מלח ופלפל. מערבבים את כל החומרים עד לקבלת תערובת חלקה. משרים את חזות העוף במרינדה ל 24 שעות במקרר.
מקלפים את האגסים ומבשלים אותם על אש נמוכה ביין אדום מתוק (כשלושת רבעי שעה) עד להתרככותם. (לא להביא את התערובת לרתיחה)
מטגנים כל פרוסת עוף במחבת לקבלת צבע חום בהיר משני צידיה. הבשר לא צריך להיות עשוי אלא רק באופן חלקי ביותר. מסדרים את בשר בתבנית אפיה.
מטגנים במחבת בה טיגנו את הבשר את הבצל בשתי כפות שמן שומשום עד להזהבה. מוסיפים שליש בקבוק יין לבן,שמנת מתוקה,מלח ופלפל ושארית המרינדה. מבשלים עד כי הסמכה. יוצקים את הרוטב מעל לעוף ומניחים מעל את פלחי התפוז והמנדרינה.
אופים בחום בינוני של 180-170 מעלות צלזיוס כ- 20 דקות.
לצורך הגשה יש לסדר את האגסים בעודם חמים, במרכז הצלחת, לקשט בעלי נענע ומסביב להניח את חזות העוף.