חזה עוף ממולא בגבינה עטוף בכתף בקר ברוטב עגבניות
משטחים את הפילטים של חזות העוף. ממלאים בגבינות והאורגנו. מוסיפים טיפה שמן זית למילוי כדי שיתאחד. מגלגלים את חזות העוף ועוטפים באמצעות כתף הבקר.
מטגנים קלות את החזות המגולגלים במעט שמן זית עד לסגירה של הבשר.
מטגנים בשמן זית את הבצל, לאחר 5 דקות מוסיפים את השום ומטגנים דקה. מוסיפים את העגבניות וציר הירקות. מבשלים עוד 10 דקות.
מוסיפים את חזות העוף לתערובת אשר על האש ומבשלים עוד 10 דקות ללא כיסוי.
מגישים חם עם עיטור פטרוזיליה קצוצה מעל.