Go Back
הדפס
חזה עוף ממולא גבינה עטוף בכתף בקר ברוטב אדום

חזה עוף ממולא בגבינה עטוף בכתף בקר ברוטב עגבניות

חזה עוף ממולא בגבינה עטוף בכתף בקר ברוטב עגבניות

סוג המנה מנה עיקרית
סוג המטבח מטבח צרפתי
תגיות חזה עוף, חזה עוף ממולא, כתף בקר
זמן הכנה 15 minutes
זמן בישול 40 minutes
זמן הכנה כולל 55 minutes
מנות 6
קלוריות 208 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 6 פילטים של חזה עוף
  • 100 גרם פרמזן
  • 250 גרם גבינה צהובה קשה מובחרת
  • 350 גרם כתף בקר מעושנת פרוסה דק
  • 1 ק"ג עגבניות טריות מקולפות וללא גרעינים
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • ½ כוס ציר ירקות
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • אורגנו
  • שום
  • שמן זית לטיגון
  • מלח לפי טעם
  • פטרוזיליה קצוצה לעיטור המנה

אופן ההכנה

  1. משטחים את הפילטים של חזות העוף. ממלאים בגבינות והאורגנו. מוסיפים טיפה שמן זית למילוי כדי שיתאחד. מגלגלים את חזות העוף ועוטפים באמצעות כתף הבקר.

  2. מטגנים קלות את החזות המגולגלים במעט שמן זית עד לסגירה של הבשר.

  3. מטגנים בשמן זית את הבצל, לאחר 5 דקות מוסיפים את השום ומטגנים דקה. מוסיפים את העגבניות וציר הירקות. מבשלים עוד 10 דקות.

  4. מוסיפים את חזות העוף לתערובת אשר על האש ומבשלים עוד 10 דקות ללא כיסוי.

  5. מגישים חם עם עיטור פטרוזיליה קצוצה מעל.