חזה עוף ממולא תפוחים ותאנים ברוטב אדום
מחממים בסיר חצי מכמות היין עד לרתיחה, ומוסיפים את הסילאן, גבעולי רוזמרין, 30 גרם פלפל שחור בגרגרים (ניתן להוסיף גם גרגרי פלפל אנגלי), מעט אגוז מוסקט מגורר, 100 גרם חמאה ומלח. מצמצמים על אש קטנה כעשרים דקות עד חצי שעה.
מטגנים במחבת את הבצל בחמאה. לאחר הזהבת הבצל מוסיפים את התאנים, הרוזמרין ויתרת היין כחמש דקות על אש בינונית. מכבים את האש ונותנים לתערובת להתקרר. מחלקים כל חזה עוף משוטח לשניים, כאשר בחלק אחד ממלאים במילוי ובמחצית השנייה עוטפים את המילוי. קושרים בחוט משיכה כדי שלא יפתח (מלפפים את הבשר).
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות 20 דקות.
לפני ההגשה בוזקים על כל מנה את הרוטב המצומצם ומקשטים בעלה רוזמרין.