חזה מולארד עם תאנים בניחוח קוניאק
משרים את המולארדים ביין מספר שעות (רצוי כ- 12 שעות) ומידי פעם הופכים. מוציאים ומנגבים לצורך ייבוש.
חורצים את השומן של המולארד בצורת קריס קרוס עם סכין חדה.
מטגנים במחבת מאוד חמה כשהצד השומני, עם העור,כלפי מטה כ- 13 דקות, עד לקבלת גוון חום והמסת כל השומן. הופכים ומטגנים דקה נוספת. מצננים ופורסים דק.
מטגנים את הבצל בשומן שנותר במחבת עד שהוא שקוף. מוסיפים שום ומטגנים כשתי דקות נוספות. מוסיפים פרוסות תאנים טריות ועירית קצוצה. מסירים מהאש ויוצקים על פרוסות המולארד ולידן.
מוסיפים את היין בו שרה המולארד ומבשלים כ- 5 דקות.
מוסיפים את השמנת, מיץ הלימון וגרגרי הפלפל ומבשלים תוך בחישה כ 5 דקות, עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
מוסיפים פרוסות תאנים טריות ועירית קצוצה. מסירים מהאש ויוצקים על פרוסות המולארד ולידן.