Go Back
הדפס
חזה אווז בכבישה ביתית

חזה אווז בכבישה ביתית

חזה אווז בכבישה ביתית

סוג המנה מנה ראשונה, מנת פתיחה
סוג המטבח מטבח צרפתי
תגיות חזה אווז, חזה אווז כבוש, כבישה, מולארד
זמן בישול 10 minutes
כבישה וייבוש 3 days
זמן הכנה כולל 3 days 10 minutes
מנות 6
קלוריות 186 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 1 חזה אווז טרי
  • 8 כפות מלח
  • 8 כפות סוכר
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 2 גבעולי טימין

אופן ההכנה

  1. חורצים עם סכין את השומן של חזה האווז בצורת קריס קרוס. מניחים עליו את פרוסות השום וגבעולי הטימין.

  2. מערבבים את הסוכר והמלח.

  3. מפזרים על תחתית קערה או קופסת אכסון שכבה של תערובת המלח והסוכר. על השכבה מניחים את חזה האווז ומכסים אותו בשכבה של מלח וסוכר. מכסים את הקערה ומניחים ל 24 שעות.

  4. אחרי 24 שעות שוטפים היטב במים את חזה האווז. מניחים את חזה האווז לא מכוסה על רשת במקרר ל 48 שעות.