המרקיז דה מסקרפונה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מתסיסים את השמרים עם החלב ומוסיפים את הקמח לתערובת אחידה. מתפיחים כשעה. משמנים תבניות אישיות (כמו של קרם בורלה) ומעבירים לתוכן את הבצק ומתפיחים לעוד חצי שעה.
אופים כ-20 דקות ומצננים היטב.
מבשלים את הסברינות ברוטב כחצי דקה. מצננים.
מרתיחים את כל החומרים ביחד בסיר.
אופן הכנת קרם המסקרפונה:
מערבבים את כל החומרים.
מבשלים את כל החומרים בסיר. שהתאנים מתרככות מוציאים אותן מהסיר לקערה נפרדת. ממשיכים לצמצם את הרוטב עד סמיכות.מצננים היטב.
במרכז הצלחת שמים את הסבריה ומסביבה את רוטב התאנים. על הסברינה שמים כמה כפות של קרם מסקרפונה וכמה כפות של קרם מסקרפונה. מלמעלה מוסיפים שתי תאנים.