Go Back
הדפס
הלזלה

הלזלה

הלזלה

סוג המנה מנה עיקרית, מנה ראשונה
סוג המטבח מטבח רומני
תגיות הלזלה, עוף ממולא
זמן הכנה 15 minutes
זמן בישול 20 minutes
זמן הכנה כולל 35 minutes
מנות 6
קלוריות 296 kcal

חומרים

  • 6 עורות של צוואר של עוף
  • ½ כוס קמח - כמות הקמח עשויה להשתנות לפי גודל העורות
  • 1 בצל מגורר עו קצוץ דק מאוד
  • 1 ביצה
  • שומן נוסף או בשר טחון (אופציונאלי)
  • ליטר ציר עוף

אופן ההכנה

  1. מוסיפים לקמח מעט מלח ופלפל וביצה ומערבבים עד קבלת עיסה לא דלילה מידי. מוסיפים לעיסה את הבצל.

  2. מנקים במים ולאחר מכן ברתיחה קלה את העור הממולא.

  3. ממלאים את העור בתערובת וסוגרים בתפירת חוט ומחט.

  4. מבשלים בציר ירקות או במרק עוף או מטגנים שמן. מסירים את חוט התפירה בזהירות ומגישים.