דניס בטופי מרטיני
ממיסים במחבת בחצי מכמות החמאה את הסלרי, תפוח העץ והאננס. מאדים על אש גבוהה למשך 2 דקות. מוסיפים את המרטיני, מלח, פלפל לבן ואת יתר החמאה. מערבבים.
ממיסים את הסוכר במחבת עד לקבלת קרמל עדין. מוסיפים את המרטיני ומצמצמים את הרוטב לחצי. מוסיפים את השמנת המתוקה ושוב מצמצמים לחצי עד לקבלת מרקם חלק וזהוב.
שמים את השמן והחמאה במחבת. מפלפלים וממליחים את הפילטים של הדג. מטגנים את הדגים כ-3 דקות על כל צד. מספיגים על נייר סופג.
מניחים את הפילט של הדג במרכז הצלחת. מפזרים מסביב מתערובת הסלרי, תפוח והאננס. יוצקים כ-2 כפות מן הרוטב על הדג ומגישים.