דים-סאם אגסים עם גלידת וניל ואניס
מחממים את החלב, השמנת, מקל הוניל וכוכבי האניס עד להשתלבות טעמי האניס והוניל בתערובת.
טורפים סוכר וחלמונים עד לקבלת תפיחה בהירה מעל אמבט בן -מארי (bain-marie) מוסיפים לאט ותוך כדי בחישה את תפיחת החלמונים לתערובת החלב והשמנת. מחממים ומערבבים עד להשגת טמפרטורה של °82.
מרחיקים מייד מהחום ומקררים בקערה עם מי קרח. מצננים במקרר כ-ארבע שעות ומעברים למכונת גלידה. לאחר סיום הכנת הגלידה במכונה מעבירים אותה למקפיא לקירור של עוד כ-8 שעות.
מערבבים את החומרים ומניחים ללילה עטוף בניילון נצמד - לקבלת בצק נוח, רך ואחיד. מכינים "נחש" מחלק מהכמות ובוצעים כדורים קטנים. מועכים את הכדורים לצורת דיסק. מקמחים ומרדדים את הדיסק במכונת פסטה בשלב הראשון. שןב מקמחים קלות ומרדדים ברמה 2 של המכונה. לאחר מכן שוב מקמחים קלות ומרדדים לרמה 3. בוצעים עיגול ברדיוס של 4-3 ס"מ. מקמחים קלות ומרדדים ברמה 4 של המכונה.
מרתיחים את המים והסוכר עם כוכבי האניס ומקל הוניל. מקלפים את האגס ומבשלים כ-30 דקות עד לריכוך. לאחר שהאגס התרכך מועכים אותו למחית אחידה. ממתיקים לפי הטעם בעזרת הסירופ. מצננים ומסננים. שומרים סירופ להכנת המנה.
ממלאים את בצק הדים-םאם במילוי האגסים. מאדים כעשר דקות. מניחים שני כדורי גלידה בצלחת ודים-סאם חם. יוצקים מעט סירופ על המנה. מקשטים עם כוכבי אניס וקולי הפלפלים (ראה מתכון של סורבה קוקוס וקוויאר).