Go Back
הדפס
סלמון מעושן ורולדת טרוטה מעל פומפרניקל

גלילות סלמון מעושן עם חזרת

גלילות סלמון מעושן עם חזרת

סוג המנה מנות פתיחה
סוג המטבח מטבח סקנדינבי
תגיות בליני סלמון, גלילת סלמון, חזרת
זמן הכנה 20 minutes
זמן בישול 10 minutes
קירור במקרר 1 hour
זמן הכנה כולל 1 hour 30 minutes
מנות 6
קלוריות 198 kcal
מחבר Gentleman Club

חומרים

  • 4 חביתיות (ניתן לקנות חביתיות מוכנות קפואות).
  • 150 גרם גבינת שמנת Philadelphia בטמפרטורת החדר
  • כפיות חזרת איכותית וחריפה
  • ½ כפית מיץ לימון
  • 300 גרם פרוסות סלמון מעושן
  • עירית קצוצה לעיטור

אופן ההכנה

  1. בוחשים בקערה קטנה את גבינת השמנת, החזרת ומיץ הלימון עד לקבלת מרקם חלק.

  2. מניחים את החביתיות על משטח עבודה ומקפלים את השליש העליון למרכז. מורחים בשכבת תערובת הגבינה ומכסים בשכבת סלמון. מגלגלים כלפי מעלה הדוק ככל שניתן.

  3. עוטפים בניילון נצמד ומהדקים היטב תוך כדי גלגול קצוות הניילון בצדדים (הכמויות הנ"ל יספיקו ליצירת 4 גלילים). מניחים במקרר למשך שעה לפחות.

  4. לפני ההגשה, מסירים את הניילון וחותכים לפרוסות בעובי ½ 1 ס"מ.

  5. מעטרים כל פרוסה בעירית קצוצה ומגישים עם קיסם תקוע במרכז כל פרוסה.