גלילות סלמון מעושן עם חזרת
בוחשים בקערה קטנה את גבינת השמנת, החזרת ומיץ הלימון עד לקבלת מרקם חלק.
מניחים את החביתיות על משטח עבודה ומקפלים את השליש העליון למרכז. מורחים בשכבת תערובת הגבינה ומכסים בשכבת סלמון. מגלגלים כלפי מעלה הדוק ככל שניתן.
עוטפים בניילון נצמד ומהדקים היטב תוך כדי גלגול קצוות הניילון בצדדים (הכמויות הנ"ל יספיקו ליצירת 4 גלילים). מניחים במקרר למשך שעה לפחות.
לפני ההגשה, מסירים את הניילון וחותכים לפרוסות בעובי ½ 1 ס"מ.
מעטרים כל פרוסה בעירית קצוצה ומגישים עם קיסם תקוע במרכז כל פרוסה.