Go Back
הדפס
קממבר וברי אפויות בקרמל אמרטו ושקדים

גבינות קממבר וברי אפויות בקרמל אמרטו ושקדים

גבינות קממבר וברי אפויות בקרמל אמרטו ושקדים

סוג המנה מנות פתיחה, מנות ראשונות, תוספות
סוג המטבח מטבח צרפתי
תגיות ברי, ברי אפויה, גבינת ברי אפויה, גבינת קממבר אפויה, גינות אפויות, קממבר
זמן הכנה 10 minutes
זמן בישול 20 minutes
זמן הכנה כולל 30 minutes
מנות 8
קלוריות 372 kcal

חומרים

  • 1 כיכר גבינת קממבר איכותית
  • 1 כיכר גבינת ברי איכותית
  • ½ כוס סוכר חום דחוס
  • ½ כוס חמאה
  • ¼ כפית קינמון טחון
  • כפית אגוז מוסקט מגורר
  • 30 מ"ל אמרטו
  • ¼ כוס שקדים קלויים קצוצים
  • פרוסות בגט להגשה

אופן ההכנה

  1. מחממים במחבת את הסוכר והחמאה על אש בינונית עד אשר התערובת נהיית חלקה ומתעבה קצת. מוסיפים את הקינמון, אגוז המוסקט והאמרטו. מערבבים היטב.

  2. שמים את כיכרות הגבינה בתבנית יוצקים על הגבינה את רוטב הסוכר ומפזרים מעל את השקדים הקצוצים. אופים כ-10 - 15 דקות עד אשר ככרות הגבינה רכים.

  3. מגישים עם פרוסות הבגט.