Go Back
הדפס
ברבוניות במיטבל לימונים

ברבוניות במטבל לימונים

ברבוניות במטבל לימונים

סוג המנה מנה עיקרית, מנה ראשונה, מנת פתיחה
סוג המטבח מטבח ים תיכוני
תגיות ברבוניה, ברבוניה מטוגנת, סולטן אברהם
זמן הכנה 10 minutes
זמן בישול 20 minutes
זמן הכנה כולל 30 minutes
מנות 6
קלוריות 310 kcal

חומרים

לברבוניות המטוגנות:

  • 1 ק"ג פילטים של ברבוניה
  • קמח לקימוח הדגים
  • 1 גבעול רוזמרין קצוץ
  • 1 גבעול קורנית קצוץ
  • שמן לטיגון

למטבל הלימונים:

  • 1 לימון שלם
  • 3 פילטים של אנשובי
  • ½ צרור פטרוזיליה
  • 1 חופן צלפים
  • שמן זית

אופן ההכנה

  1. טובלים את הברבוניות בתערובת של הקמח ועישבי התיבול הקצוצים.

  2. מרסקים את חומרי המיטבל עם בלנדר ידני.

  3. מטגנים את הברבוניות בשמן עמוק.

  4. מגישים חם עם המיטבל.