ברבוניה מטוגנת עם ירקות קלויים ביוגורט
מחממים את התנור ל- 220 מעלות. חותכים את כל הירקות לרבעים. מניחים את הירקות בתבנית יחד עם שיני השום ומפזרים למעלה את גבעולי הטימין והמלח. מטפטפים מעל שמן זית. מכניסים לתנור ל- ½ שעה.
שוטפים הדגים, מיבשים מתבלים במלח ומקמחים קלות.
מחממים שמן זית בגובה 2 ס"מ במחבת גדולה ומטגנים את הדגים משני הצדדים על אש בינונית עד שמזהיבים.
מערבבים היטב את היוגורט לקבלת מרקם חלק.
יוצקים יוגורט לקערות אישיות ומניחים מעל את הירקות הקלויים ומעליהם את הדגים.
מטפטפים שמן זית על היוגורט ומגישים.